Lore Capoen ruilt voor volgend seizoen in Top Division One Kortrijk Spurs in voor Sparta Laarne.

“Door terugkomst van Lara Gaspar bij Kortrijk, zou mijn rol bij de ploeg veel kleiner zijn en mijn speelminuten zeer hard afnemen”, verklaart Lore Capoen. “Ik wou graag in eerste nationale blijven. Ik heb reeds bij Laarne gespeeld en Laarne had interesse in mij.”

Sparta Laarne draait ondertussen enkele jaren mee in Top Division Women en lijkt ondertussen zijn plaatsje af te dwingen. “Ik denk dat we zeker hard zullen vechten voor een plaatsje in play-offs. Heet behoud afdwingen is het absolute doel. Verder is het doel ook om een leuk en goed seizoen te hebben. Ik ken reeds heel wat speelsters van Laarne en ook zeer blij dat ik deze stap samen met Isabelle Degels maak.”

Foto Eddy Lippens

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u