Tim Jeanquart ruilt voor volgend seizoen Bavi Vilvoorde in voor GSG Aarschot.

“Ik werd in februari gecontacteerd door de sportief manager van GSG Aarschot die me vertelde dat ze een nieuwe, ervaren spelverdeler zochten. Ik was vereerd dat ze mij in overweging namen en ging graag in op hun aanbod om eens nader kennis te maken. Ik ontmoette de sportief manager, de voorzitter, de coach en één van de huidige, talentvolle spelers van GSG Aarschot met wie ik in mijn jeugd reeds had samengespeeld. Er was meteen een persoonlijke klik en een goede sfeer.”

“Ik heb een mooie tijd achter de rug bij Bavi Vilvoorde en ben ontzettend dankbaar voor de kansen die ze mij hebben gegeven. Ik ben een gedreven speler die zich altijd wil inzetten voor het team en graag een meerwaarde wil bieden. Bij Bavi Vilvoorde kon dit afgelopen jaar maar tot op een bepaalde hoogte. Bij GSG Aarschot kreeg ik het gevoel alsof ik weer deel ging uitmaken van één team waarin elke speler een specifieke rol te vervullen heeft. De club, het gedreven team, de sfeer, de open en eerlijke communicatie die ze hanteren en de nieuwe uitdaging als spelverdeler spreken mij ontzettend hard aan. Ze hebben mij het gevoel gegeven dat ik een meerwaarde kan zijn voor het team en bijgevolg heb ik vol enthousiasme besloten om deze nieuwe uitdaging aan te gaan!”

“Van de specifieke doelstellingen ben ik nog niet volledig op de hoogte door de hele coronasituatie die nu speelt, maar liefst zoveel mogelijk wedstrijden winnen en zo hoog mogelijk eindigen denk ik. Verder ben ik er ook van overtuigd dat ze heel veel willen investeren in de opleiding van de jeugd. Ze willen hen zoveel mogelijk kansen bieden, laten groeien en ervoor zorgen dat er veel kunnen doorstromen naar het hoogste niveau. Ik vind dit zelf ook zeer belangrijk en wil hier bijgevolg dan ook graag aan meewerken. Ik kijk uit naar volgend seizoen! Ik wil deze uitdaging met beide handen grijpen en zal er alles aan doen om mijn steentje bij te dragen aan het team om er een leuk en productief seizoen van te maken!”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u