Van 1987 tot 1995 speelde Anthony Denoyel al voor Knokke-Heist. 34 jaar later maakt hij de cirkel rond.

Oostende, Wevelgem, Damme, Waregem, Roeselare, Brugge en Izegem. Anthony Denoyel heeft een rijk gevulde carrière achter de rug.

Na dit seizoen maakte hij de overstap van Wevelgem-Moorsele naar Knokke-Heist dat in tweede provinciale zal uitkomen. “Om het spreekwoordelijke cirkeltje rond te maken in mijn basketcarrière keer ik terug naar waar het allemaal 34 jaar geleden begon”, vertelt Denoyel. “BBC Knokke-Heist was mijn eerste team, waar het allemaal is gestart voor mij.”

Knokke-Heist degradeerde naar tweede provinciale. “De ambitie is er om op de top drie te spelen, rond de kerstperiode 2020 zal er een correctere balans kunnen opgemaakt worden, maar de club wenst zo snel mogelijk terug naar eerste provinciale te stijgen.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u