David George komt volgend seizoen uit voor Anderlecht.

“Mijn transfer naar Anderlecht heb ik te danken aan mijn vriend Karrisau Masangu die komend seizoen ook voor Anderlecht zal uitkomen. Ik heb ook een aanbod gekregen van Vilvoorde maar uiteindelijk toch voor Anderlecht gekozen omdat het mij de ruimte zal kunnen geven om mijn ritme terug te vinden. Ik zal kunnen focussen op mijn groei als speler, die geven mij ook de kans om op beide forwardposities te kunnen spelen, wat ik van andere teams niet zou krijgen.”

“Drie seizoenen geleden vertrok ik bij Antwerp Giants, waar ik speelde voor de nationale U21 en in Top Division One, omdat ik geen vertrouwen voelde van de coaches. Ik kreeg een plaats aangeboden in Italië via een agent die ik toen had maar het liep slecht af door de leugens die mij werden verteld en de naïviteit die ik als 19-jarige toen had. Dit heeft er ook voor gezorgd dat ik moeilijk aan een team raakte en ongeveer een anderhalve seizoen een free agent was. Anderlecht is nu het perfecte situatie voor mij eindelijk mijn doelen als speler te kunnen bereiken.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u