Euden Mpela verlaat KB Gistel Oostende en gaat voor Phoenix Brussels spelen volgend seizoen.

“Ik was eerst niet echt op zoek naar een nieuwe ploeg”, vertelt Mpela. “Op het Xmastoernooi heb ik me kunnen bewijzen voor vele clubs en toen kwam ik in contact met meerdere teams. Toen is het voor mij duidelijk geworden voor mij dat ik hoger niveau aankan. Na overleg met mijn beste vriend Steven Verplancken die in de USA speelt, ben ik op één van die clubs ingegaan.”

“Ik koos voor Phoenix Brussels omdat ik daar het het meest ontwikkelingskansen zie en het me de mooiste uitdaging leek. Het is een grote stap richting spelen in de Euromillionsleague. Phoenix Brussels werkt goed met de jeugd en ik ben blij dat ik daar in pas, ik ga er volledig voor! Ik wil ook nog mijn ploegmaten bedanken voor de mooie jaren!”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u