Keanu Goeminne vertrekt bij Hansbeke en komt volgend seizoen uit voor Gent-Oost Eagles.

“Ik ging op zoek naar een andere ploeg omdat ik terug in een positieve omgeving wou spelen, waar de mensen mij waarderen en vertrouwen hebben in mij. Spelplezier is heel belangrijk voor mij, en daarom koos ik terug voor Gent-Oost Eagles.”

“Onze doelstelling is om elke wedstrijd winnend af te sluiten volgend seizoen. De ploeg is zeker versterkt met Mathieu Detiège erbij. Ik denk zeker dat ik een meerwaarde kan zijn voor dit team, zonder mij zelf te veel op te dringen. Mijn bedoeling is ook om zo veel mogelijk jonge spelers te ondersteunen, die in de toekomst de stap zouden zetten naar de A-ploeg. Ik hoop op een goed en gezond seizoen!”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u