Flore Bloes stapt na dit seizoen over van Wytewa Roeselare naar BT Holstra Wings Wevelgem-Moorsele.

“Wevelgem kwam begin 2020 met het aanbod om volgend seizoen bij hen te spelen”, vertelt Flore Bloes. “Ik heb superlang in een tweestrijd gezeten en lang getwijfeld maar heb dan toch de knoop kunnen doorhakken. Wevelgem heeft een mooi en consistent seizoen gespeeld in eerste provinciale en zijn zo terecht tot kampioen gekroond en mogen zo de overgang maken naar tweede landelijke.”

“Ze spelen keigoed in ploeg samen, wat één van hun sterkste punten is vind ik persoonlijk en dit heeft zeker mijn interesse geprikkeld. Ook wordt Marino Deprez de nieuwe coach van de ploeg. Marino is geen onbekende aangezien hij mij nog heeft gecoacht bij de jeugd in Ieper. Het is iemand met veel ervaring en die goede resultaten met een ploeg kan neezetten.”

“Bovendien spelen Jena Vanlerberghe en Kim Eeckhout ook al enkele jaren in deze club. Dit zijn twee meisjes waarmee ik jaren bij de jeugd heb samengespeeld. Het is dan ook leuk om nog eens samen op het veld te staan. Ik denk dat er maar één grote doelstelling is en dat is in tweede landelijke te kunnen blijven. Enkele matchen winnen om dit resultaat te bereiken zal een must zijn. Bovendien stijgen Wytewa Roeselare, Blue Stars Brugge en Avanti Brugge van eerste provinciale ook naar tweede landelijke. In de nieuwe reeks zullen we zeker een aantal bekende gezichten tegenkomen”, besluit Bloes die zowel voor de A- als de B-ploeg van Wytewa Roeselare speelde.

Foto Eddy Lippens

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u