In eerste provinciale in Vlaams-Brabant ruilt Sam Vandehoutem Jets Basket Zaventem in voor BC Opwijk.

“De reden dat ik op zoek ging naar een andere ploeg was omdat er bij Jets Basket Zaventem, welke een topclub is uiteraard, een grote onzekerheid was of we volgend seizoen effectief een ploeg hadden om aan te treden in eerste provinciale.”

Er waren redelijk wat ploegmaten die de schoenen aan de haak zouden hangen of kozen voor een lager niveau. Bij BC Opwijk heb ik de kans om terug samen te spelen met ex-ploegmaat en goede vriend Cédric Bracke. Ik ben ervan overtuigd nog te groeien en te verbeteren onder de vleugels van Bart Spinnoy en coach Gregory Presa.”

“Ikzelf ben een hardere werker, zowel voor mezelf als voor de ploeg. Dus is het maar normaal dat we azen op een plaats in de top drie van het klassement. En ik ben er vast van overtuigd dat, met de kwaliteiten die we hebben in de ploeg, dit een haalbare kaart is, als we gespaard blijven van blessures natuurlijk.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u