Ook volgend seizoen blijft Arne De Winne actief bij Falco Gent B in tweede landelijke.

Het afgelopen seizoen was niet echt een meevaller. “We waren met Falco B geen favoriet om in de top de eindigen en hebben het onszelf onnodig moeilijk gemaakt door wedstrijden tegen mindere tegenstanders te verliezen. Gelukkig hebben we ons tijdig kunnen veilig stellen want door de onverwachte stopzetting van de competitie had het anders nog slecht kunnen uitdraaien.”

“Door de aantrekking van verschillende nieuwe spelers (Simon Loof, Louis Loof, Stef Feyers, Quinten Praet en Jari Ghysens) zullen we volgend jaar een sterke en meer vaste kern hebben. Met de ploeg die we volgend jaar hebben moeten we zeker mikken op een plaats in de top zes.”

“Ik ben nu laatste jaar U21 en heb vorig seizoen mijn eerste minuten bij Falco A gekregen. Het is toch wel mijn doel om zo snel mogelijk door te groeien naar de A-ploeg.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u