Glenn Mannaerts speelt ook volgend seizoen bij Soba Antwerpen in tweede landelijke.

“Sportief hebben we een moeilijk seizoen gekend bij Soba. Vooral blessures hebben ons heel het seizoen parten gespeeld. Weinig wedstrijden en trainingen konden we afwerken met minimum tien spelers. We stonden zelfs redelijk laag gerangschikt vlak voor het seizoen abrupt beëindigd werd omwille van het coronavirus. Omdat wij twee á drie wedstrijden minder gespeeld hadden, zijn wij uiteindelijk bij de herberekening van het klassement op een veilige plaats geëindigd.”

“Doelstelling voor volgend jaar is volgens mij toch ergens bovenaan spelen. Dat was in principe dit seizoen ook de bedoeling. Maar laat ons hopen dat iedereen fit blijft, dan komt de rest ook wel. Ik heb de indruk dat iedereen toch wel wat aan het powertrainen, fietsen of lopen is dus dat ziet er al goed uit. Zelf dood ik de tijd wat met hardlopen, zo’n drie keer per week. Op gebied van powertraining hou ik het vooral bij push-ups en ab workouts.”

“Ook ik was één van de vaak geblesseerde spelers. Ik ben ondertussen 34, volgend seizoen dus 35, dus ik moet fit blijven. Dit is mijn 26ste seizoen bij Soba. In totaal zit ik ongeveer aan mijn 29ste seizoen, de jeugd meegerekend.
De andere drie seizoenen kwam ik uit voor Turnhout. Verder heb ik in elke reeks gespeeld van tweede provinciale op mijn zestiende tot Top Division One op mijn dertigste.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u