Gembo Borgerhout krijgt met Tom Van den Bosch een nieuwe coach. Voor Yordi Braet is dat geen onbekende, ze werkten nog samen bij Fellows Ekeren.

“Mijn terugblik op afgelopen seizoen is zeer positief. We waren zeer sterk begonnen aan het seizoen met maar liefst acht overwinningen op rij. We zijn uiteindelijk op de derde plaats geëindigd omdat de competitie vroegtijdig stopgezet is. Ik ben er zeker van overtuigd dat we in de play-offs nog veel meer hadden kunnen laten zien als ploeg en misschien wel kampioen van Top Division One hadden kunnen worden.”

“Volgens mij zijn de doelstellingen van volgend seizoen om nog meer te groeien als ploeg zeker aangezien we een nieuwe coach krijgen met Tom Van den Bosch. De doelstellingen zullen niet veel verschillen van die van afgelopen seizoen. We willen zeker de play-offs halen en dan zo ver mogelijk proberen geraken in de bekercompetitie.”

“Ik ben zeer tevreden dat ik de overstap heb gemaakt van Fellows Ekeren naar Gembo. Gembo is de club waar ik altijd al bewondering voor heb gehad. Ik heb een goed en leerrijk seizoen achter de rug gehad met dank aan de ploeg. Het zijn één voor één topgasten en spelers en ik kan niet wachten om opnieuw op het veld te staan met mijn ploegmaats.”

“Ik kijk persoonlijk heel erg uit naar volgend seizoen en om onder coach Tom te spelen, hij was namelijk ook al mijn coach bij Fellows Ekeren. Volgend seizoen zal ik ook meer van mijzelf laten zien, wat ik allemaal in mijn mars heb. Nu is het gewoon aan ons, de ploeg, om de gezondheid goed verzorgen zodat we volgend seizoen sterk kunnen beginnen.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u