Aäron Ceriez maakt volgend seizoen de overstap van Bornem naar Sint-Niklase Condors.

“De opvolgers van het huidige bestuur brachten ons eind januari het nieuws dat ze volgend seizoen met zoveel mogelijk Bornemnaars wilden verdergaan. Tussen de lijnen werd gezegd dat we al beter op zoek zouden gaan naar een nieuwe club. Ik had eerder al een eerste contact gehad met Condors en na het nieuws in Bornem heb ik vrij snel werk gemaakt van mijn transfer”, vertelt Aäron Ceriez.

“Condors is geen vreemde omgeving voor mij. Ik heb er immers drie seizoenen gespeeld voor mijn zes jaren bij Bornem. Het kriebelde al enkele seizoenen om terug te keren, maar toen zat ik nog té goed op mijn plaats in Bornem. Na zes jaar en daarbovenop de aanpak van het nieuwe bestuur was de tijd misschien wel meer dan rijp om de terugkeer te maken.”

“Ik maak de overstap van eerste landelijke naar tweede landelijke, samen met twee zeer goede vrienden en ploegmakkers. Ik vind eerste landelijke een aangenaam niveau om op te spelen en zou het liefst zo snel mogelijk terug op dat niveau kunnen spelen. Van de club uit zijn er geen verplichtingen, maar ik heb begrepen dat ze wel klaar zijn om die stap te maken.”

“Het belangrijkste voor mij is dat ik plezier kan hebben in dit spelletje. Het feit dat ik in dit verhaal kan stappen samen met drie zeer goede vrienden, één reeds Condor en twee ex-Bornemnaren, en dat mijn competitiegeest geprikkeld kan blijven worden door de ambitieuze visie van de club is voor mij een ideale combinatie.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u