Nederlander Jeroen Heijdeman verlaat Vabco Mol en gaat voor Basket Lummen spelen.

“Afgelopen jaar speelde ik voor Vabco Mol”, vertelt Jeroen Heijdeman. “Met komend seizoen in het vooruitzicht zag ik daar geen perspectief meer op genoeg speeltijd. Zonde, want het team wat we hadden was heel hecht. Ik wens ze in Mol dan ook niets dan goeds komend seizoen.”

“Ik had meerdere opties maar heb toch voor Basket Lummen gekozen. Het totaalplaatje was in Lummen beter dan bij de anderen. Ik denk dat we komend seizoen een team hebben staan waar meer van verwacht mag worden dan wat Lummen het afgelopen seizoen heeft laten zien.”

“Ik wil kampioen worden en volgens mij zijn dat ook de ambities van de club. Ik denk dat je als sporter voor het hoogst haalbare moet gaan. Een mooi doel om met een goede groep jongens naartoe te werken. Ik heb een aantal jongens via videocall al een beetje leren kennen.”

“Komend seizoen wordt mijn derde in het Belgische basketbal. Het is mooi om te zien hoe het Belgische basketbal leeft. Ik kijk uit naar komend seizoen! Bovenal wens ik iedereen veel gezondheid toe en hopelijk tot snel in een Belgische sporthal.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u