Joran Khales verlaat eersteprovincialer Nieuw Brabo Antwerpen voor Phantoms Boom in eerste landelijke.

“Wanneer Phantoms mij contacteerde was ik niet actief op zoek naar een andere ploeg. Coach Yannick Lambrechts gaf aan dat hij voor het komende seizoen nog wat shotkracht zocht en dat hij de defensieve meerwaarde die ik bied wel kon gebruiken. Hij gaf ook aan dat de club iemand zocht die hun ploeg in eerste landelijke kon vervolledigen en die de ploeg in tweede provinciale tijdens thuiswedstrijden wilde versterken.”

“Ik koos voor Phantoms omdat ik steeds voor ogen had om terug op landelijk niveau te spelen wanneer mijn studies waren afgerond. Ik studeer in juni af als HR-professional, wat maakt dat het aanbod voor mij op een ideaal moment kwam. Ik heb de afgelopen twee seizoenen bij Nieuw Brabo de kans gekregen om als speler helemaal open te bloeien en ben ervan overtuigd dat ik met de transfer naar Phantoms een volgende stap in mijn basketbalcarrière zet.”

“Ik geloof dat ik met coach Yannick Lambrechts enorm veel zal bijleren. Ook Coach Yves Verelst van de B-ploeg speelde een rol bij mijn keuze. Ik ken hem vanuit mijn jeugdjaren bij Soba Antwerpen. Onze samenwerking verliep daar altijd enorm vlot. Dit maakt dat dubbel spelen voor mij totaal geen probleem vormde. De overstap naar Phantoms zorgt ook dat ik, naast Yves Verelst, nog enkele oude bekenden tegenkom, namelijk Axel Ibens en Frederique Biot.

“De doelstellingen zijn overduidelijk. Phantoms wil met hun eerste ploeg zo snel mogelijk naar de nationale reeksen en ook hun tweede ploeg heeft de ambitie om kampioen te spelen in tweede provinciale. Ik ben blij met de kans die Phantoms me geeft. Het is nu aan mij om hen te laten zien dat hun vertrouwen gegrond is. Ik ben enorm gemotiveerd om mijn mannetje te staan tussen al de grote namen.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u