Lander Stroobandt verlaat ACJ Brugge en komt volgend seizoen uit voor Zedelgem Lions.

“Na vier seizoenen en volledig verstrengeld geraakt te zijn in het hart van ACJ Brugge had ik jammer genoeg het gevoel dat het einde verhaal was voor mij bij ACJ. Met spijt in het hart moest ik afscheid nemen want ik voelde een drang voor een nieuwe uitdaging en terug ambitie te hebben en dat vond ik bij de Lions.”

“Toen coach Shaun Vanden Berghe mij aansprak heb ik lang getwijfeld om terug naar vierde provinciale te zakken maar hun ambities en project spraken me zodanig aan dat ik niet meer twijfel en met veel plezier in het project stap en hopelijk een seizoen beleef waarbij elke ploeg er tegenop ziet om te spelen tegen de Lions van Zedelgem.”

“Ik ken ook redelijk veel spelers die daar spelen op dit moment dus ik zie veel bekenden terug wat de overstap makkelijker maakt. Mijn ambitie is dus zeker top drie te spelen en zo snel mogelijk promotie afdwingen naar derde provinciale. Het voelt als thuiskomen, ik heb daar zes seizoenen geleden al gespeeld, bij de club die me zoveel geboden heeft en waar ik klaar voor ben om iets terug te geven.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u