Margot Deneve maakt de overstap van Blue Cats Ieper naar Osiris Aalst.

“Na vijf jaar bij Ieper was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging voor mezelf, omdat ik vond dat ik er bij Blue Cats het maximum had uitgehaald. Ik heb uiteindelijk voor Aalst gekozen, omdat de club een duidelijke visie heeft. Het is ook een ploeg met een aantal sterke speelsters die al ervaring opdeden in eerste nationale of al een tijdje meedraaien in eerste landelijke.”

“Coach Ly kende ik ook al van in de nationale selecties en die samenwerking verliep ook goed, wat voor mij ook belangrijk was voor mijn beslissing. Aalst deed toch wel enkele mooie transfers, waardoor we volgens mij toch ambitieus mogen zijn. Als we al deze sterke speelsters als een ploeg kunnen laten draaien kunnen we volgens mij zeker top drie spelen.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u