Ook volgend seizoen blijft Siebe Staes Vabco Mol trouw.

“Ik vind het zeer spijtig hoe het seizoen is geëindigd. Des ondanks wij over een zeer talentvolle ploeg beschikte hebben wij toch serieuze tegenslagen te verduren gekregen. Waar dat aan lag, kan ik u niet zeggen. Ik denk dat het over meerdere factoren gaat in plaats van één specifieke oorzaak. Met de ploeg dat wij hadden, moesten we eigenlijk makkelijk onze plaats in tweede landelijke behouden.”

“Er zijn een paar spelers vertrokken maar ook terug bijgekomen. Vooral oude bekenden. Zoals Joris Biemans en Kevin Bertels. Ook zal Jan Mathues ons weer coachen samen met Joris Swinnen. Ik zie dus maar één mogelijkheid en dat is top drie spelen en hopelijk zelfs terug promoveren.”

“Mol is een topclub met een enorm goede sfeer en aangezien wij dit jaar terug gaan spelen met bijna alleen maar spelers van Mol lijkt het mij dat het een top seizoen gaat worden. Hopelijk kunnen we in september terug van start gaan want ik heb er al terug veel zin in.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u