Ambitie heeft hij wel, NBA-ster Tony Parker. In een interview met ‘The Undefeated’ liet hij weten dat hij binnen de vijf tot tien jaar een NBA-team wil kopen.

“Het uiteindelijke doel is om op een dag een NBA-franchise te bezitten”, vertelt Tony Parker die binnenkort lid wordt van de Raad van Bestuur van OL Groupe. OL Groupe is de holding die de voetbalclub Olympique Lyon beheert en ook aandelen bezit van Asvel, de basketbalclub door Tony Parker gerund.

“Met OL Groupe dromen we groots. Op dit moment hebben we andere doelen en doelstellingen. Maar binnen vijf tot tien jaar tijd… Ik ben altijd al het soort persoon geweest die groots droomt, maar we hebben daar al over gesproken.”

Parker, ondanks zijn rol als voorzitter van Asvel en zijn groeiende betrokkenheid bij OL Groupe, heeft aangegeven dat hij van plan is om in de Verenigde Staten te blijven wonen, waar hij de afgelopen 20 jaar heeft gewoond.

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u