Enoch Derby trekt opnieuw richting Top Division One. Hij zal uitkomen voor Basics Melsele-Beveren.

We waren zoals gepland twee jaar op rij kampioen gespeeld bij Phantoms Boom en ook voor volgend seizoen was dit het doel. De opportuniteit van Melsele kwam toevallig op mijn pad. Leroy Anthonis, een van mijn beste vrienden, speelt een grote rol in mijn keuze voor Basics-Remant Melsele. We speelden voorheen al meerdere jaren samen en waren van plan ooit nog samen te spelen.”

“Ook met Mitchel, Sam & Vincent heb ik eerder samen gespeeld en heb ik daarnaast een goede relatie. Toen ze vernamen dat ik in onderhandeling was Melsele, hebben ze me allemaal persoonlijk gecontacteerd. Dit heeft een grote invloed gehad. Maar de x-factor was de coach. Met Dave heb ik samen gespeeld bij Oxaco. Op en naast het veld hadden we een goede chemistry. Ik hou van het type basketbal dat hij wilt brengen, en ik kon mezelf in het plaatje zien passen.”

“De doelstellingen zijn ambitieus. De club heeft moeite gedaan om enkele nieuwe spelers aan te trekken om het huidig seizoen te evenaren en mogelijks te overstijgen. Ik denk dat we een goede combinatie hebben van ervaren en jonge spelers en iedereen kent zijn rol binnen het geheel. Als al die puzzelstukken passen, gaan wij leuk basketbal kunnen brengen.”

“Zelf ben ik blij om terug op dit niveau te spelen. De reeks en ploegen zien er allemaal anders uit dan drie seizoenen geleden dus ik ben enorm benieuwd en ik kijk ernaar uit om aan de slag te kunnen gaan. Momenteel ben ik me volop aan het voorbereiden om hopelijk in augustus te kunnen starten.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u