Sam Beausaert ruilt na dit seizoen ACJ Brugge in voor derdeprovincialer BBV Oedelem.

“Ik ging op zoek naar een nieuwe ploeg met meer ambitie. Door de lage aanwezigheden op training en matchen was het vanaf het begin al moeilijk voor ACJ Brugge. Ondanks het feit dat we zeker een ploeg hadden die mee kon in tweede provinciale. Hierdoor wou ik voornamelijk terug een ploeg waarbij er ambitie was en waarbij er ook een goede sfeer is.”

“Aangezien dat Oedelem toch al een paar jaar ambitie heeft om naar tweede te gaan maar er telkens net naast greep zag ik dit als een mooie opportuniteit om volgend jaar mee te vechten voor promotie. Promotie is dan ook de doelstelling volgend jaar voor mij en hopelijk zal de rest van de ploeg dit ook beamen.”

Daarnaast is het ook door Yani de Caluwé dat ik voor Oedelem koos, omdat we al enkele jaren samen speelden bij ACJ en Oostkamp, en we natuurlijk goede vrienden zijn. Hopelijk kunnen we dus vanaf augustus volop trainen om promotie te bemachtigen.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u