Iris Calewaert ruilt Bavi Gent in voor Haantjes Oudenaarde.

“Over het algemeen was ik wel tevreden bij Bavi Gent, dus was ik niet echt op zoek naar een andere ploeg. Mijn vriend speelt bij Haantjes Oudenaarde waardoor ik de damesploeg doorheen het seizoen heb leren kennen. Toen de vraag kwam of ik geen interesse had om daar te komen spelen, had ik hier een positief gevoel over. Bovendien speelt Oudenaarde volgend jaar in eerste provinciale, wat een extra uitdaging met zich meebrengt.”

“De sfeer rond en in de ploeg, de coach, en de overstap naar eerste provinciale zijn de grootste factoren waarom ik heb gekozen voor Haantjes Oudenaarde. Naar volgend jaar toe zijn nog geen concrete doelstellingen uitgesproken, ik denk dat we zo snel mogelijk zeker moeten zijn van behoud en vanaf daar zien we wel. Het wordt voor de hele ploeg aanpassen aan het niveautje hoger, maar we gaan en zullen er alles aan doen om zo hoog mogelijk te eindigen.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u