Jonathan Vercruysse verlaat Basket Sijsele B om volgend seizoen bij BJM Gembas Knesselare B te spelen.

“Ik heb dit seizoen na lang overwegen beslist om over te stappen naar Knesselare. De overstap was een moeilijke beslissing door mijn lange carrière bij Basket Sijsele. In die 20 jaar heb ik er veel mooie herinneringen gemaakt, bij zowel de jeugd als de senioren. Ik heb het geluk gehad om heel lang met mijn jeugdvrienden te kunnen blijven samenspelen in Sijsele.”

“Dit seizoen was dit niet meer het geval. Toen Knesselare het aanbod deed om over te stappen en daarmee mij de kans gaf om opnieuw met mijn jeugdvrienden te kunnen samen spelen, heb ik die kans genomen. Dit doet zeker geen afbreuk aan mijn huidige ploeg bij de Two van Sijsele. Het is een jonge, dynamische en toffe groep waar ik heel graag mee samengespeeld heb. Dat maakte de beslissing ook zo moeilijk. Zeker nu door de Covid19-maatregelen het seizoen tot een abrupt einde is gekomen.”

“Met de keuze voor Knesselare kies ik voor een nieuwe ploeg, club en competitie en ik kijk er al naar uit om aan dit nieuwe sportieve avontuur te starten. Ik heb dit seizoen al een training kunnen meepikken met mijn nieuwe ploeg en ik zie het helemaal zitten om met basket Knesselare verder te gaan.”

“Aan concrete uitspraken over de doelstellingen voor de ploeg wil ik me nog niet wagen. Voor mij is het belangrijkste om het komende seizoen een vriendengroep op te bouwen die als team en met mooi basket zich sterk kan houden in tweede provinciale. Als we dit kunnen doen en ondertussen niet vergeten om plezier te maken, dan ik er zeker van dat we een geslaagd seizoen tegemoet gaan.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u