Manu De Vleeschouwer ruilt RHK Oostende in voor nieuwkomer Koekelare in eerste provinciale.

“Na drie hele mooie jaren bij RHK Oostende had ik nood aan een nieuwe uitdaging. Het was tijd voor iets nieuws. Bij Koekelare hebben ze een sterke en leuke ploeg gebouwd met de bedoeling om aan de top van eerste provinciale mee te doen en ik wil dan ook graag mijn steentje bijdragen om dat doel te bereiken.”

“Ik kende coach David Verde Presa nog van zijn periode bij RHK Oostende en ik kan me goed vinden bij de manier waarop hij basketbal wil spelen. Koekelare lijkt mij ook een hele gezellige club om voor te spelen.”

“We moeten mikken op een plaats in de top drie. Wel geen gemakkelijke opdracht als je ziet hoe andere teams in de reeks zich hebben versterkt. Ik denk wel dat het een zeer leuke competitie zal zijn volgend seizoen.”

“Ik wil heel graag iedereen bij RHK Oostende bedanken voor de afgelopen jaren. Het kampioenschap en het jaar in tweede landelijke waren mijn mooiste basketjaren. Ik heb er hele goede vrienden en mooie herinneringen aan over gehouden.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u