Maxim Boeckaert ruilt LDP Donza in voor Haantjes Oudenaarde.

“Ik was zelf verrast toen Oudenaarde mij terug contacteerde. Vorig seizoen had Bart Inghelbrecht mij ook al gecontacteerd of ik een eventuele transfer zag zitten en om onder hem dit seizoen te spelen bij Oudenaarde. Toen ze mij dit jaar contacteerden had ik totaal nog niet stil gestaan wat ik volgend jaar zou doen. Ik liet, zoals elk jaar alles op mij af komen, omdat ik het heel goed had bij BBC LDP Donza.”

“En daarvoor wil ik alle teamgenoten en natuurlijk ook de coaches en voorzitter bedanken voor alle mooie kansen die ik gekregen heb. Dit seizoen zou mijn tiende seizoen geweest zijn bij BBC LDP Donza. Door de gesprekken met Oudenaarde begon ik wel belangstelling te krijgen voor een nieuwe uitdaging. Hoe meer ik nadacht, hoe meer ik interesse had voor nieuwe doelstelling en een nieuw hoofdstuk in mijn basketbalcarrière.”

“Het is een kans die ik moeilijk kon laten liggen om in derde nationale te spelen. Misschien zelf mijn laatste kans. Maar waarom Oudenaarde? Het is de enige ploeg naast LDP Donza in de buurt die hoger speelt dan eerste landelijke. En natuurlijk is het voor mij niet zo’n heel verre verplaatsing naar Oudenaarde. Daarenboven is het een club met ambitie.”

“Oudenaarde is een ambitieuze club met ambitieuze spelers. Natuurlijk wordt het eerste jaar in een nieuwe reeks is altijd aanpassen. Maar ik denk wel dat we kunnen meedraaien in de midden van het klassement. En alles wat beter is zeer mooi meegenomen.” 

“Ik wil graag beide teams nogmaals bedanken. LDP Donza wil ik graag bedanken voor de voorbije seizoenen en kansen die ik gekregen heb. Haantjes Oudenaarde wil ik bedanken voor de kans die ze mij geven. Ik kijk uit naar mijn nieuwe uitdaging.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u