Thomas Van Zeveren ruilt volgend seizoen BBC Houtem in voor Sparta Laarne.

“Ik heb drie hele mooie jaren gehad bij BBC Houtem, met als hoogtepunt de finale van de play-off eerste provinciale waarbij we de promotie naar tweede landelijke konden afdwingen. Ik speelde ontzettend graag in Houtem maar de trip naar daar was voor mij altijd een heel eind. De afstand begon in het laatste seizoen toch wat te veel door te wegen, vandaar dat ik op zoek ging naar club dichterbij huis”, vertelt Van Zeveren die sinds 3 jaar in Lokeren woont.

“Vorig seizoen had ik ook al contact met BBC Upkot Sparta Laarne. Toen al was ik heel gecharmeerd door hun ambitie en de clubwerking, maar koos er toch voor om nog een jaartje in Houtem te blijven. Dit jaar nam Laarne opnieuw contact op met mij. Aangezien ik nu wel op zoek was naar een andere club en Laarne een heel stuk dichterbij is voor mij, was dit meteen een grote kanshebber. Na enkele gesprekken met de voorzitter en de nieuwe coach Koen Van Bouchaute, hoefde ik niet lang meer nadenken en was ik volledig overtuigd.”

“Met Kenneth Cardon waarmee ik ook samenspeelde in Houtem, Timothy Stuyvaert en coach Koen zijn er nog 3 sterke transfers bijgekomen. Hierdoor denk ik dat we een heel competitief team hebben waarmee we andere ploegen gaan kunnen verrassen. Ik hoop me snel in te passen in het team en kijk alvast heel erg uit naar het nieuwe seizoen. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat we met het team een goed seizoen gaan draaien.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u