De Sloveense Aleksandra Kroselj speelt volgend seizoen voor Kangoeroes Basket Mechelen.

“Ik kreeg een aanbieding van Mechelen en na wat onderzoek hoorde ik alleen maar goede dingen over de club”, vertelt Aleksandra Kroselj. “Het ziet er een stabiele club uit, met aangename fans en een goede coach. Ik wilde in een sterke competitie in Europa spelen en ook in de Eurocup. Mechelen geeft me dat allebei en ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging.”

“Het niveau van de competitie zal hoger zijn dan waar ik nu speelde. Dat is ook de reden waarom ik een stap vooruit wilde zetten. Ik wilde in een betere competitie terecht komen en België is perfect voor mij.”

“Ik begon best laat met basketten. Ik was net geen 14 toen ik voor het eerst bij een basketbalclub aansloot. Ervoor deed ik aan voetbal en lopen en ik was ook weg van wielrennen.”

“Ik ben nog nooit in België geweest, maar ik weet wel dat ze de laatste jaren met de Belgian Cats heel goede resultaten neerzetten. En uiteraard zal ik ook genieten van de chocolade en de wafels.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u