Dries Van Deuneghem kan dit seizoen eindelijk weer aan de bak en dat bij Sint-Niklase Condors.

“Vorig seizoen speelde ik bij Temse en heb daar drie mooie jaren beleeft waaronder één seizoen waarin we kampioen speelden”, klinkt het bij Dries Van Deuneghem. “Door verschillende toekomstperspectieven heb ik toen besloten samen met een groot deel van de toenmalige kern om te vertrekken. Verder heb ik dit seizoen niet mogen spelen. Voordat het seizoen eigenlijk begon was de A-ploeg ‘Zelzate’ opgedoekt. Het zag er allemaal rooskleurig uit in het begin maar dat veranderde allemaal vrij snel tot het nieuw seizoen dichter bij kwam. Toen ze mij het nieuws vertelde dat ze het seizoen niet gingen aanvangen was dat een zware domper. Maar ik had nooit gedacht dat ik niet meer zou mogen spelen!”

“Ik had echter nog geen vriendenwedstrijd gespeeld of officiële wedstrijd gespeeld! Toen dat nieuws rond ging kreeg ik vrij snel vragen van andere clubs om bij hen de competitie te starten. Maar de basketbond dacht daar blijkbaar anders over. Zij vertelden mij als ik nog wou spelen dat ik enkel maar mocht starten in derde provinciale. Aangezien ik vorige seizoen toen nog in tweede landelijke speelde was deze stap veel te groot! Jammer genoeg viel er met deze mensen dan ook niet te praten. Omdat ik graag basketbal speel ben ik bij condors gaan trainen.”

“Jules was toen de trainer en kende mij nog van mijn jeugdjaren bij Basics Melsele. De stap nadien om volgend seizoen dan voor Condors te spelen was niet groot uiteraard. Aangezien ik dus geen matchen heb gespeeld dit seizoen ben ik dubbel gemotiveerd om dit seizoen te starten, mede door de goede spelers die de club heeft aangetrokken en de gedreven nieuwe coach.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u