Eva Boghaert verlaat LDP Donza en speelt volgend seizoen bij Blue Stars Brugge.

“Ik was niet echt bewust op zoek naar een nieuwe ploeg, maar door de veranderingen die gingen doorgevoerd worden bij Donza besloot ik om in te gaan op het voorstel van de coach van Blue Stars die ik nog bij Knokke heb gehad. Dat hij daar coach is, heeft voor mij de doorslag gegeven want ik werkte heel graag met hem samen.”

“Oorspronkelijk was het in eerste provinciale, wat makkelijker te combineren is met mijn job als leerkracht in het lager onderwijs, maar het zal toch tweede landelijke zijn. Ons doel zal eerst en vooral zijn om een rustig seizoen door te maken waarbij we niet te veel naar onder moeten kijken en hopelijk levert dat een langer verblijf in tweede landelijke op en worden we daar vaste klant.”

“Stunten tegen enkele ploegen zou ook wel leuk zijn. Naast zelf spelen zal ik, samen met mijn coach van de a-ploeg, de U16-meisjes onder mijn vleugels nemen. We verdelen het werk, elk één training en we wisselen elkaar wekelijks af bij de matchen.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u