Jana Knockaert maakt de overstap van KB Gistel Oostende naar Blue Stars Brugge.

“Begin dit jaar werd er me al de vraag gesteld of ik naar Brugge wou gaan spelen. Ik heb heel lang getwijfeld maar heb dan toch de knoop doorgehakt. De overstap voelt aan als thuiskomen aangezien ik er tot twee seizoenen geleden reeds drie jaar speelde.”

“Ik zal terug bij mijn vriendinnen spelen in een vertrouwde omgeving en samen met hen het nieuwe avontuur in tweede landelijke aangaan. Er mag nog niet worden voorgelopen op de feiten aangezien dit voor de ploeg iets nieuws zal zijn. De basisdoelstelling is echter wel het behoud in deze reeks.”

“Er zijn, net als wij, 3 andere ploegen uit eerste provinciale die overgaan dus dat zullen volgens mij nu al zeker de cruciale duels zijn. Ook zullen we gedurende het seizoen enorm veel bijleren en ervaring opdoen. Blue Stars is een jonge, leergierige, hardwerkende groep die voor elkaar speelt en er blijft voor gaan. Hopelijk zal dit alles worden beloond en tot overwinningen leiden.”

“Het is een enorme familieclub dus wat het seizoen ook brengt, op elk vlak zullen we worden gesteund. Ik zie het alvast enorm zitten om mijn ervaring van vorig seizoen in tweede landelijke met hen te delen en er samen iets moois van te maken.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u