Jarno Moons verlaat BT Hasselt om bij Luik te spelen.

“Ik was eigenlijk totaal niet op zoek naar een andere ploeg, want ik kreeg bij Hasselt BT alle kansen en heel veel speelminuten. Maar Luik was halverwege het seizoen al eens komen polsen of ik een eventuele overstap zou zien zitten. Maar dit heb ik niet gedaan omdat ik dit niet fair vond ten opzichte van mijn teamgenoten.”

“Ik koos nu wel voor Luik omdat het een heel goed project is, het is spelen bij de tweede ploeg en hopelijk minuten pakken in eerste nationale. Dat sprak me heel fel aan en is ook een hele grote uitdaging. Voor volgend seizoen zou het heel mooi zijn natuurlijk om de play-offs te halen. Mede dankzij de begeleiding van Corodo (Dominic Rossi en Pierre Lakiere) en van Sofie Hendrickx heb ik al de nodige stappen vooruit kunnen zetten.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u