Lisa Demortier ruilt LDP Donza in voor BJM Gembas Knesselare.

“Ik speelde vorig seizoen bij LDP Donza. Het was voor mij een betere optie om wat dichter bij huis te spelen want Deinze is een groot halfuur rijden. Daarnaast komt het fun-element ook een grote rol spelen. De sfeer was er niet echt optimaal, grotendeels te danken aan de vele coacheswissels.”

“BJM Gembas heeft me een mooi vooruitzicht beloofd. En het lijkt me een goede warme en familiale club. De coach heeft eenzelfde kijk op het basket als ikzelf. En de ploeg lijkt me aangenaam om bij te spelen door de mix van jonge speelsters en meer ervaren speelsters. Ik ken de meeste ook of heb er al tegen gespeeld en ik vind dat iedereen goede kwaliteiten in zich heeft. Onze doelstelling is om zo hoog mogelijk te eindigen in het klassement. Liefst top drie.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u