Sam De Bock verlaat Bornem en speelt volgend seizoen voor Sint-Niklase Condors.

“Ik ruil inderdaad Bornem in voor Condors. Voor mijn zes seizoenen Bornem heb ik er twee in Condors gespeeld, zowel in de A- als B-ploeg. Enorm veel bijgeleerd op twee jaar onder leiding van Steve Ibens en Wim van Petegem. De keuze om terug te keren was niet moeilijk, de gesprekken met het bestuur en coach Jordy Van Haver zijn heel positief verlopen.”

“Het is een club met de juiste mentaliteit en ambitie. Ook heb ik mij er altijd goed gevoeld en een hechte vriendengroep aan overgehouden, waar ik dus nu, met veel honger, naar terugkeer. Ik neem ook Aäron Ceriez en John-Anton Van Roey mee. Het is voor ons heel goed meegenomen dat we na zes jaar Bornem nog in dezelfde ploeg, op niveau en met ambitie voor meer, samen kunnen spelen.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u