Dieter Kimpe verlaat KB Oostende Bredene en gaat bij Zedelgem Lions spelen.

“Coach Shaun Vanden Berghe is een goede vriend van me die ik in Bredene enkele jaren als coach en assistent coach had. Hij had me gevraagd om volgend seizoen naar Zedelgem te komen. Na lang twijfelen heb ik gekozen om de uitdaging aan te gaan.”

“Ik heb gekozen voor Zedelgem om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij een ploeg en club met ambitie en hoop hier zelf ook mijn steentje bij te dragen om deze ambitie waar te maken! Wat mogelijk is, is moeilijk in te schatten, maar we moeten toch zeker top drie ambiëren en er alles aan proberen te doen om de promotie af te dwingen!”

“Ik speel al sinds mijn 7 jaar basket bij Bredene en heb er bijna altijd gespeeld op enkele jaren na. Ik kijk heel hard uit naar de nieuwe uitdaging bij Zedelgem en hoop ook hier mooie resultaten te halen.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u