Glynis Verschueren ruilt volgend seizoen Antwerp Giants in voor Basket Willebroek.

“In eerste instantie was het niet de bedoeling om voor een transfer te kijken, tot het nieuws kwam dat we met Giants niet meer in Top Division Women gingen spelen komend seizoen. Een groot deel van de ploeg vertrok naar ergens anders, waardoor het voor mij minder interessant was om te blijven.”

“Willebroek was een interessant aanbod op sportief vlak, ze draaiden afgelopen seizoen mee aan de top in eerste landelijke en in combinatie met werk en privé was dit de beste keuze op dit moment. Mijn eerste stappen in het basketbal zette ik bij Blati, de fusieclub van Basket Willebroek, en hiermee ga ik terug naar de club waar het allemaal begon.”

“Opnieuw meedraaien in de top vijf zoals het voorbije seizoen is de ambitie en ook zo ver mogelijk geraken in de Beker van Vlaanderen. Naast het basket en mijn dagelijkse job ben ik ook bezig met een eigen kledinglijn GV7VN.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u