Na het opdoeken van KB Gistel Oostende B moest Justin Vanbecelaere noodgedwongen op zoek naar een nieuwe ploeg. Een nieuwe uitdaging vond hij bij BBC De Westhoek Zwevezele.

“Ik had geen andere keuze dan te veranderen van ploeg, omdat KB Gistel Oostende B stopt. Anders ging ik sowieso nog een seizoen blijven. Ik had een goed gevoel bij Zwevezele toen ik op gesprek ging en ik had er met Sander Accou, mijn ex-ploegmaat bij Duva die daar speelt, een paar keer over gepraat en zag dit uiteindelijk wel zitten. Het was geen gemakkelijke keuze aangezien er veel interesse was nadat bekendgemaakt was dat KBGO stopte.”

“Zwevezele is een ook een stuk dichter dan Oostende, want ik woon en werk in Menen. Om eerlijk te zijn heb ik geen idee hoe sterk de competitie is in tweede landelijke. Sinds ik 2 jaar in Top Division Two gespeeld heb, volgde ik tweede landelijke niet meer. Ik vind wel dat we een goede ploeg hebben en hoop uiteraard om veel matchen te winnen.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u