Lieselotte Veracx gaat opnieuw basketten en doet dat bij eersteprovincialer Basket Blankenberge.

“Ik ben dit seizoen gestopt omdat coachen en spelen niet meer combineerbaar was met mijn werk. Dan heb ik ook beslist om te blijven coachen en niet meer te spelen. Door een zwangerschap in Blankenberge vroeg coach Hannes Hendryckx of ik geen zin had om mee te komen trainen als tiende man.”

“Aangezien dit toen maar één keer in de week was en de uren kwamen goed uit, was dit ook te combineren. Door de uitstekende ploegsfeer en het feit dat Hannes blijft volgend jaar als coach heb ik dan ook niet getwijfeld op de vraag of ik niet opnieuw wou spelen.”

“Ik zet dus wel mijn coachcarrière even op pauze en zal dus enkel nog spelen volgend jaar. Doelstelling is om onmiddellijk weer te stijgen naar tweede landelijke en dit natuurlijk liefst door kampioen te spelen.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u