Maarten Van Kersavond ruilt Panters Baasrode in voor BBC Hamme.

“Ik kreeg het aanbod van BBC Hamme binnen en hun visie over volgend seizoen sprak mij aan. Het is een ploeg waar ik mijn eerste jaren heb gebasket bij de jeugd en een paar jaar bij de seniors. BBC Hamme verkreeg dit seizoen in Oost-Vlaanderen de promotie van derde naar tweede provinciale.”

“Het zal tevens een reünie worden met spelers waar ik zowel bij Baasrode als Hamme vroeger mee heb samen gespeeld. Ook maken Jens De Bakker en Sebastien Adriaenssens maken de overstap van Panters Baasrode naar BBC Hamme. Ik ken de kwaliteiten van de spelers en geloof hier ten volle in. Het is een ambitieuze ploeg die net promotie heeft gekregen en hongerig is naar meer. Ik denk dat de top vijf in tweede provinciale een mooie doelstelling is om te starten.”

“Vanaf de U18 ben ik met een dubbele licentie beginnen spelen, landelijke jeugd bij Baasrode en seniors bij BBC Hamme. Uiteindelijk ben ik seniors beginnen spelen bij Panters Baasrode. Ik heb sinds ik aankwam steeds kwaliteitsvolle opleidingen gekregen bij BBC Panters Baasrode. Ik ben hen daar ook dankbaar voor en wens hun alle succes toe voor volgend seizoen. Ik zie het voor mezelf deels als een nieuwe start maar ook een reünie en verheug me op de start van het seizoen.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u