Magali Pervolarakis ruilt Kangoeroes Basket Mechelen in voor Osiris Aalst.

“Het seizoen bij Kangoeroes verliep zeer moeizaam met tal van verliesmatchen”, opent Magali Pervolarakis. “Door een toch wel sterke prestatie in de wedstrijd tegen Osiris Aalst wist coach Ly me op te merken. Na enkele gesprekken ontstond een aangename speler-coach-relatie. Dit maakte de keuze om naar Aalst te gaan toch wel makkelijker.”

“Verder ken ik reeds enkele speelsters, waaronder Kaat Bogaert en Rani De Weghe waar ik in het verleden mee samen gespeeld heb. En tot slot bestaat de ploeg uit heel wat sterke speelsters die onder andere ervaring hebben opgedaan in Top Division Women of al enkele jaren sterke prestaties neerzetten in eerste landelijke. De ploeg waarmee komend seizoen wordt aangevat, mag toch wel de kijken naar een plaats in de top drie.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u