Samuel Meulenaer trekt in het tussenseizoen van Oxaco Boechout naar Mercurius BBC.

“Er spelen met Jasper Daans en Joren Van Steyvoort twee van mijn beste vrienden bij Mercurius. Ook in de B-ploeg heb ik een paar goede vrienden en met de promotie naar eerste provinciale was het het perfecte moment om naar Mercurius te gaan. Samen met de twee andere versterkingen toont de club zich ook ambitieus.”

“Ik woon zelf in het centrum van Antwerpen en studeer aan de UA, dus Mercurius is ook heel dichtbij voor mij. En het is ook gewoon een toffe club. Eerste provinciale is een stevige reeks maar ik denk dat de competitie komend seizoen wel open ligt. Ik ben ambitieus en wil met Mercurius voor de play-offs gaan, op termijn wil ik met de club naar landelijke.”

Foto Paola’s Lens

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u