Basket360.be wenst alle basketmama’s een fijne moederdag toe. Drie cadeautjes hieronder, kies er zelf maar eentje uit. Of wees gulzig en pak ze allemaal.

Je bent er om me te brengen naar de training, om me terug te halen. Komt me halen van training in je pyjama in de auto. Vlaanderen rond te toeren voor mijn megabelangrijke wedstrijden. Om de boterhammen te smeren of de boterkoeken te halen. Het vergeten flesje water achter te brengen. Om die banaan in mijn sportzak te steken, om een sportdrankje aan te reiken tijdens de rust. Of voor schoenen die nog thuis stonden nog eens rond de rijden. Om vervoer te regelen, wedstrijdbladen in te vullen, om het publiek in toom te houden terwijl je zelf graag losgaat. Je schreeuwt je longen uit je lijf om te supporteren, gaat de clinch aan met de supporters van de tegenpartij, wijst de scheidsrechter op zijn verplichtingen, klaagt tegen de coach over mijn speelminuten. Je bent er voor mij, het hele jaar door. Bedankt basketmama!

Drie cadeautjes hieronder, kies er maar eentje, afhankelijk van hoe zot je bent of hoe gek je vandaag wil doen. Fijne moederdag basketmama!

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u