Herbert Desmet verlaat Sgolba Aalter en speelt volgend seizoen voor ZwevegemDeerlijk.

“ZwevegemDeerlijk nam contact op met mij tijdens de transferperiode en na drie seizoenen in Aalter had ik wel interesse om terug dichter bij huis te spelen. Het was wikken en wegen want ik heb enorm genoten van mijn tijd in Aalter. Uiteindelijk besloot ik toch om terug te keren naar de club waar mijn seniorencarrière begon.”

“Veel spelers zijn oud-ploeggenoten en vrienden van mij waar ik graag opnieuw mee samen wil spelen. ZwevegemDeerlijk was ook de eerste seniorenploeg waarvoor ik ging spelen na mijn jeugdopleiding in Waregem dus ik ken de club goed. Daarnaast spreken de sportieve ambities om bovenaan eerste provinciale te spelen mij sterk aan.”

“De doelstelling zal zijn om bovenaan de reeks mee te spelen. Zeker geen gemakkelijke opgave als je ziet hoe de reeks versterkt is, maar ik heb er vertrouwen in dat we over de nodige kwaliteiten beschikken.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u