Jensen Bekaert trekt van Holstra Wings Wevelgem-Moorsele naar de nieuwe club BT Lauwe.

“Na twee jaar in tweede en eerste provinciale bij het toenmalige BC Crelan Kortrijk had ik besloten om een stap terug te zetten. En aangezien ik enkele spelers kende bij Moorsele en dit dicht bij de deur is ben ik daar aan de slag gegaan bij de fusieploeg Holstra Wings Wevelgem-Moorsele.”

“Na een goed jaar, een derde plaats en met kans op promotie naar tweede provinciale kregen we plots te horen vanuit het bestuur dat onze ploeg, trainer inbegrepen, plaats zou moeten maken voor jeugd.”

“Toen zijn we onze optie gaan bekijken om toch als ploeg samen te kunnen blijven spelen. Zo is dan uiteindelijk de nieuwe ploeg BT Lauwe ontstaan waarbij onze voltallige ploeg daar zal spelen.”

“Aangezien ons goed jaar hebben we de ambitie om voor de titel te gaan en zo snel mogelijk naar derde te promoveren. Vanaf daar zien we dan wel weer. Het zal wat afhangen van de reeks indeling, zeker als je Avanti Brugge loot.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u