Maxime Verspeeten ruilt Gent Hawks in voor Basket Waregem.

“Ik werd gecontacteerd door Waregem en zag een nieuwe uitdaging zeker zitten na zes jaar bij Gent te spelen. Het is een ambitieuze ploeg die altijd meedoet voor de prijzen met een sterke organisatie, een heel mooie visie en trouwe supporters. Ook al verander ik van club, ben ik Gent heel dankbaar voor de voorbije jaren. We konden onszelf kronen tot kampioen en de Beker van Vlaanderen hebben we ook op ons palmares kunnen zetten.”

“Spijtig genoeg kregen we de kans niet meer om dit seizoen nog eens te schitteren door de lockdown. Zowel de bekerfinale als de play-offs zagen er veelbelovend uit en ik had graag in mijn laatste seizoen nog één of twee prijzen willen pakken met Gent. Niettemin, onthoud ik de mooie herinneringen en neem ik een zak vol ervaringen mee naar de volgende uitdaging.”

“Er is alvast één ding positief aan de lockdown en dat is het feit dat ik me kan klaarstomen voor volgend seizoen. Want ook de ambities van de club en mezelf liggen voor de komende seizoenen hoog!”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u