Ook volgend seizoen is Barry Dictus te zien bij Miners Beringen.

“Het seizoen is inderdaad jammer genoeg vroeger geëindigd. Als team proberen we beter te doen als vorig seizoen. We hebben de top 5 op oog en als we ons daarin kunnen mengen is alles mogelijk. Als we gezond en wel blijven natuurlijk. In onze reeks is altijd alles mogelijk. We hebben een jonge, hardwerkende groep met veel karakter waarop we kunnen bouwen en groeien naar meer.”

“Voor mijn eerste jaar in beringen was dit meer dan ik er van had verwacht. Als Antwerpenaar in Limburg gaan spelen is altijd zien wat dat zal geven. Ik zit in een mooie en warme club waar iedereen er voor elkaar is en iedereen met het nodige respect wordt behandeld. Een club met een veel potentieel voor de toekomst en natuurlijk de sfeer in de kleedkamer is top.”

“Daarmee dat ik er nog een jaartje bij doe omdat ik me hier goed voel door de teammates en de coach Kevin Comyn. Sinds de lockdown ben ik al bezig met me in vorm te houden tot we groen licht krijgen. Voor mijn part mogen ze de trainingen in juni al laten beginnen. Het is niet elke dag even gemakkelijk om het basketbal te combineren met mijn job als vastgoedmakelaar, maar zolang de liefde voor het spel er is vind ik wel een manier.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u