Laurent Petraroli speelt volgend seizoen bij BBC De Westhoek Zwevezele, hij komt over van Izegem.

“In de loop van het seizoen door bepaalde omstandigheden met Izegem kwam het wel goed uit om voor iets anders te kunnen kiezen, al was ik er zelf niet naar op zoek. Door heel wat blessureleed in de ploeg hebben we nooit op volle toeren geraakt en daardoor praktisch van in het begin op de laatste plaats belandt.”

“Eenmaal je in negatieve spiraal zit is het moeilijk om eruit te geraken. Zwevezele is een ambitieuze ploeg en wil zo snel mogelijk terug in eerste landelijke spelen. Zelf heb ik nog nooit op dat niveau gespeeld en zou dit graag willen meemaken. Ook heb ik heel wat geschiedenis met Gino Defraeye, coach van zwevezele. Vijf jaar bij Kortrijk Sport, twee jaar in Izegem waar we ook kampioen gespeeld hebben, dus dit was ook wel een reden om te veranderen.”

“We zouden met Zwevezele graag zo snel mogelijk terug in eerste landelijke willen zitten, maar moeten ook realistisch zijn met een ploeg als Avanti Brugge in de reeks zal dit zeer moeilijk worden. Maar uiteindelijk moeten we er het beste van maken en zien we wel hoe het loopt. In sport is alles mogelijk.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u