Luna Bogaerts vond bij Sint-Truiden een nieuwe uitdaging voor volgend seizoen.

Mijn vorige ploeg Diepenbeek stopt in tweede landelijke waardoor mijn keuze snel gemaakt was. Voor ik hett wist had ik al een aantal aanbiedingen gehad waaronder Sint-Truiden. Deze club had bij het eerste gesprek al een goede indruk op me gemaakt, het heeft een jeugdvriendelijke visie en weet duidelijk wat het wil.”

“Daarnaast ligt de sporthal op wandelafstand van mijn thuis, wat ook een sterk heeft meegespeeld! Het is de bedoeling om kampioen te spelen in eerste provinciale, met deze doelstelling werd er ook een zo goed als nieuwe ploeg in elkaar gestoken. Ik ken er een heel deel van, heb met een aantal ook al samengespeeld de afgelopen jaren. Ik kijk er dan ook erg naar uit om terug te beginnen!”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u