Samen met Sofie Pattyn trekt Yuna Dehullu volgend seizoen naar Blue Cats Ieper.

“Wytewa stopte met de ploeg in eerste landelijke omdat er veel van de oudere speelsters beslist hebben om te stoppen. Ik wilde heel graag nog in eerste landelijke spelen dus de enige optie daarom was veranderen van ploeg.”

“Ieper is een jonge ploeg, maar heeft ook enkele meer ervaren speelsters. Ik ken de meisjes ook van tegen te spelen en het lijkt mij een toffe ploeg. Ik woon in Roeselare, dus de rit naar Ieper valt ook nog mee en dat is mooi meegenomen. Ook gaat met Sofie Pattyn een ploegmaat van me ook naar Ieper en een transfer met twee is altijd leuker dan alleen.

“Ik denk dat het een jaar zal zijn waarin ik zeker zal moeten aanpassen, maar in de positieve zin. Ik ben nog nooit veranderd van ploeg dus het is voor mij een grote stap. Ik denk dat ik ook veel zal bijleren in Ieper. Ik kijk erg uit naar augustus of naar het begin van het seizoen.”

“Over de doelstellingen weet ik niet veel. We gingen sowieso nog eens samen zitten met de hele ploeg, vanaf dat het weer mag natuurlijk, om dergelijke dingen te bespreken.”

volg basket360.be op sociale media

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u