Hussein El Masri verlaat BBC De Westhoek Tielt en keert terug naar zijn oude club Basket Tielt.

“Ik heb de afgelopen vier seizoen heel graag in Zwevezele gespeeld en daar vele leuke jaren doorgebracht. Toen Tielt contact opnam, was ik meteen geïnteresseerd in hun project, de visie van de club en het team dat ze samengesteld hebben sprak mij enorm aan.”

“Ik had als 18-jarige de mogelijkheid om onder coach Vanoosthuyze schitterende resultaten te behalen. Na de terugkeer van ex-ploeggenoot Jeroen Couckuyt naar Tielt, leek dit mij de uitgelezen kans om nog minstens één seizoen met hem samen te spelen. Tenslotte was de promotie van de ambitieuze ploeg naar derde provinciale was voor mij doorslaggevend.”

“Wat zijn volgens jou de doelstellingen van je team volgend jaar? Ik denk dat we een heel gebalanceerde ploeg hebben voor volgend seizoen. Een doelstelling voor het team lijkt me om zo hoog mogelijk te eindigen en zo te streven naar een nieuwe promotie.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u