Jakob De Neve trekt van Bavi Gent naar Gent-Oost Eagles waar hij samen met zijn broer Andreas zal spelen.

“In eerste instantie was een verandering van ploeg niet aan de orde. Ik was nog maar één seizoen actief bij Bavi Gent, waar ik me goed voelde. Op het einde van het seizoen had ik ook de kans om enkele trainingen en matchen mee te pikken bij de A-ploeg van Bavi. Ik ben de club hier zeer dankbaar voor maar voor mij persoonlijk kwam dit wat te laat. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ik samen met mijn broer openstond voor een nieuw avontuur.”

“Het belangrijkste punt voor mij was dat ik samen kon spelen met mijn broer Andreas. Het was sinds de jeugd geleden dat ik nog eens met hem samen kon spelen. Dit omdat hij enkele jaren sukkelde met een zware knieblessure. Naar het einde van het verkorte seizoen toe stelde hij voor om eens mee te trainen bij Gent Oost Eagles.”

“Hierna hebben we de tijd genomen om beide opties te overlopen en beslist dat het voor het gezamenlijk belang het interessants was om de overgang te maken naar Melle. Wat niet wegneemt dat ik graag in Bavi was en hen zeer dankbaar ben.”

Als ik naar de kern kijk denk ik dat we een over kwalitatief goede kern beschikken. Het doel is dan ook om bovenaan het klassement te eindigen. Ik denk dat je als sportman voor niets minder moet gaan. Het is een reeks waar iedereen van iedereen kan winnen wat het extra interessant maakt. Ik ben dus zeer benieuwd.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u