Jelle Bauwens maakt de overstap van Duffel naar Olicsa Antwerpen.

“Toen Peter Ibens mij contacteerde heb ik niet lang getwijfeld. Ik heb bij Duffel en tof seizoen beleefd maar ik had het gevoel dat de speelstijl niet echt voor mij was en dat ik daardoor ook minder minuten kreeg.”

“Olicsa is een ploeg die de kaart van de jeugd trekt, wat me heel hard aansprak, ze spelen snel en attractief basketbal waar ik als grote jongen goed in pas voor rebounds en blocks. Peter Ibens is iemand die heel hard in mij gelooft en waar ik ook eerder al mee samenwerkte dat had zeker ook een grote impact op mijn beslissing.”

“De doelstelling is zo hoog mogelijk te eindigen natuurlijk en ook de kans geven aan de jeugd om door te stromen met oog op de toekomst en mezelf natuurlijk verder te ontwikkelen.”

Topnieuws ontvangen Ja, graag Neen, dank u